Jedna od važnijih delatnosti naše firme je projektovanje i realizacija LAN i WAN računarskih i komunikacionih mreža.

Pokrivamo sve faze realizacije računarske mreže počev od projektovanja strukturnog kabliranja na vašem objektu, izvođenja kablovske infrastrukture, puštanja u rad aktivne mrežne opreme pa do instalacije i podešavanja mrežnih operativnih sistema i servisa.

Izvodimo sisteme strukturnog kabliranja bazirane na UTP, FTP i SFTP kablovima i pasivnim komponentama kategorije 5e,6 i 7 sposobne da prenose sve danas aktuelne mrežne protokole uključujući i 1000Base-T Gigabit Ethernet na 10/100/1000 Mb/s. Takođe, realizujemo i fiber optičke mreže bazirane na multi-mode i single-mode fiber optičkim kablovima, kao i Wireless LAN IEEE 802.11x mreže. MINE poseduje sopstveni servis za popravku i održavanje računara i opreme u garantnom i vangarantnom roku. U okviru servisa našim klijentima pružamo i besplatnu tehničku podršku.

Našim klijentima takodje nudimo povoljne ugovore za održavanje i servisiranje računara i računarske opreme, bez obzira na to da li je oprema nabavljena kod nas ili kod nekog drugog distributera.

Nudimo vam:
Copyright © 2006. MINE d.o.o.. All rights reserved.